Deset najboljih poklona za vašeg ljubimca

Pas se igra sa plisanim igrackama

Praznici su pred nama i za svakog vlasnika kućnog ljubimca to predstavlja odličnu priliku da svog krznenog prijatelja obraduje nekom novom igračkom ili poslasticom, koja će mu ulepšati praznike i učiniti dane koji dolaze zanimljivim i zabavnim. Ponuda igračaka na tržištu je zaista velika, tako da smo sigurni da ćete za svakog psa uspeti da pronađete nešto, samo vodite računa da pri izboru obratite pažnju na ono što bi njegovom temperamentu i karakteru najviše odgovaralo. Ipak, ukoliko vam nedostaju ideje čime biste mogli da obradujete vašeg psa, dajemo vam predloge za deset najboljih poklona za vašeg ljubimca.

Interaktivne igračke 

Ove moderne robotske igračke su sve češći izbor vlasnika pasa. Iako su možda malo skuplja opcija, odlično su rešenje za sve one vlasnike koji ponekad nemaju mogućnost da provode dovoljno vremena sa svojim psom, a pritom su u pitanju igračke koje podstiču mentalnu i fizičku aktivnost pasa. Ove interaktivne igračke danas su napravljene tako da skaču kada ih vaš pas juri ili ga „izazivaju“ onda kada pas prestane da se igra sa njima kako bi mu održale pažnju. One se često kreiraju prema različitim raspoloženjima i karakteristikama pasa, pa tako postoje one za pse kojima je dosadno, za neaktivne pse, pse sa viškom energije, a pritom i dolaze u zaista puno oblika i veličina pa je nemoguće ne pronaći nešto za svakog psa.

Igračke sa mirisom i ukusom 

 Haskiji se igraju sa lopticom

Ove igračke su nešto što psi zaista obožavaju jer se na tržištu može pronaći veliki izbor ukusa i mirisa, pa svaki pas može imati gumenu kost ili lopticu sa ukusom svoje omiljene hrane. Zbog ove osobine radi se o igračkama koje im nikad neće dosaditi i koje će biti odlične za uvežbavanje žvakanja i negu njihovih zuba.

Reflektujući prsluk ili ogrlica 

Sigurni smo da veliki broj ljubitelja pasa obožava večernje šetnje sa svojim ljubimcem, pa ako pripadate ovoj grupi predlažemo vam poklon koji će pre svega doprineti bezbednosti vašeg psa – reflektujući prsluk ili ogrlicu! Na ovaj način bićete mirni kada pođete u šetnju jer će vaš pas biti vidljiv, pa čak i ako vam se desi u nekom trenutku da se otrgne i na momente pođe u samostalnu šetnju, možete biti sigurni da će ga vozači i biciklisti primetiti i na taj način izbeći potencijalnu nezgodu.

Interaktivna kamera 

Interaktivna kamera je svakako u poslednje vreme jedan od omiljenih predmeta u domu zauzetih vlasnika kućnih ljubimaca. Bez obzira na to da li ste na poslu, u drugoj prostoriji, ili na bilo koji drugi način odvojeni od svog ljubimca, uz pomoć interaktivne kamere uvek imate mogućnost da proverite čime se u tom trenutku bavi vaš pas i da li mu je možda potrebna pomoć. Uz ovakvog asistenta ćete moći da odete na posao bez brige, jer ćete znati da u svakom trenutku možete da proverite šta radi vaš ljubimac i da li je dobro.

Odeća za pse

Pas obučen u džemper

Dani koji su pred nama su sve hladniji i hladniji pa bi odličan poklon za kućne ljubimce bila i neka jakna ili čizmice za pse, kako biste mogli da provodite vreme napolju zajedno tokom praznika i uživate u snežnim aktivnostima, bez bojazni da će vašem psu biti hladno, a uz to se i pas neće vratiti kući prljav i mokar, pa nećete imati dodatnih muka oko čišćenja.

Sofa ili krevet za psa

Svaki pas ima svoj omiljeni kutak u kući, a svakako ćete mu ulepšati praznike ukoliko u taj kutak ubacite i krevet ili sofu za pse, jer će tako moći da uživa u prazničnoj atmosferi i izležava se na sopstvenom udobnom krevetu.

Prenosive posude za hranu i vodu

Ovo je poklon koji će vama olakšati život koliko i vašem ljubimcu jer ćete imati mogućnost da ga povedete svuda sa sobom ne brinući pritom o tome kada će i da li će jesti. Uz jednostavne prenosive posude za hranu i vodu koje možete sklopiti i poneti sa sobom, moći ćete da date hranu vašem psu u svakom trenutku bez obzira na to gde se nalazite.

Grickalice i poslastice

Pas jede poslasticu

Ne postoji pas koji ne uživa u hrani, tako da će ovo biti odličan poklon bez obzira na to koju rasu imate. Tržište je preplavljeno raznoraznim grickalicama i štapićima za pse od kojih su mnoge odlične i za njihove zube i desni, pa vam sigurno neće biti teško da napravite sjajan izbor, a vaš pas će zagarantovano biti oduševljen.

Plišana igračka

Svaki pas ima svoju omiljenu plišanu igračku bez koje se nigde ne ide i uz koju obožava da se sklupča i spava. Ove igračke kod pasa umanjuju anksioznost, pa je nova plišana igračka koju će obožavati pravi izbor za praznike, budući da ovaj period godine zbog glasne pirotehnike, muzike i promene uobičajenog svakodnevnog ritma može biti poprilično stresan za pse.

Igračke sa grickalicama

Za sve one pse koji su skloni prejedanju i gojaznosti ovo je odličan poklon, jer igračke koje sadrže u sebi grickalice i poslastice za pse pomažu pri korigovanju ponašanja ljubimaca učeći ih da su grickalice nagrada za dobro obavljen zadatak. Ove igračke koje se mogu pronaći u najrazičitijim oblicima i najčešće su napravljene od gume koja masira desni, ali su i sjajan podsticaj za vežbanje i ubijanje dosade kod vašeg ljubimca.

Za koji god poklon da se odlučite sigurni smo da ćete obradovati vašeg ljubimca, a sjajnu ponudu hrane, opreme i igračaka za pse možete pronaći u DžamboPet internet prodavnici.